Wie zijn wij?

Wij zijn Stefan en Marleen Pruim. Samen hebben wij drie prachtige kids genaamd Jaron (8 maart 2013) en Mattias (24 maart 2015) en Tessa (26 november 2018). Al sinds geruime tijd werken wij voor Jeugd met een Opdracht Heidebeek. Stefan sinds 2008 en Marleen sinds 2007. Dit doen we omdat we gepassioneerd zijn om God bekend te maken in de hele wereld. Deze passie willen we ook graag doorgeven aan anderen. 
Als zendelingen zijn wij uitgezonden vanuit de Evangelische gemeente Rafaël Goes.

Stefan overziet en leidt Heidebeek samen met collega Willem Jan. Als basisleiders zijn ze verantwoordelijk voor alles wat er gebeurt op Heidebeek. Ze geven richting aan de visie en doelen van Heidebeek. Stefan heeft het verlangen dat Heidebeek een springplank voor wereldzending is en dat veel jonge mensen getraind worden in Heidebeek om vervolgens Gods getuige te mogen zijn in de wereld. 

Eén van dingen waar Heidebeek en JmeO bekend om staan is de DTS (Discipelschap Training School). Hier heeft Stefan 7 jaar lang leiding aan gegeven. In een DTS komen jongeren voor een 6 maanden durende training bestaande uit 3 maanden lesfase en 3 maanden outreach. Jongeren worden getraind in het beter leren kennen van God en in het bekend maken van God.

Bekijk hier een filmpje over Heidebeek...... en de Discipelschap Training School die je op Heidebeek kan doen:


Marleen is voornamelijk moeder, maar daarnaast werkt ze op de afdeling financiën. Marleen houdt zich bezig met het verwerken van giften en geldstromen van verschillende cursussen en trainingen.
Ook is ze betrokken bij LUZ (licht in het Spaans): een vrouwengroep voor vluchtelingenvrouwen om hen een plek te geven om Nederlands te leren, uit hun (vaak) geïsoleerde leven te halen en een gezellige ochtend te geven. Naar deze groep komen 15 regelmatige bezoekers, zowel vluchtelingen als migranten vrouwen uit 9 verschillende landen. We willen deze vrouwen zegenen en laten weten dat Hij licht (LUZ) en hoop wil geven in hun leven. 


Reacties