We kunnen er weer tegenaan!

Hoogste tijd voor een nieuwe blog! Het open huis van Heidebeek ligt achter ons, Marleen "speelde" 2 weken geleden weer even voor student, Stefan vliegt aan het eind van deze maand weer uit en tussendoor hadden we ook even vakantie zodat we er weer tegenaan kunnen!



Een kiekje van onze jongste kanjer. Deze keer vanuit de kelderkast :-) 
_________________________________________________________________________________




In onze vorige blog nodigden we u uit om op 5 mei naar het Open huis van Heidebeek te komen. Zo'n 800 mensen zijn gekomen en het was een groot feest! Kinderen genoten van het kinderveld waar van alles te doen was, het weer was prachtig en mensen werden bemoedigd en geinspireerd om iets met zending te (gaan) doen.
Stefan vertelde iets tijdens het ochtendprogramma in de grote tent en verzorgde, met mede-basisleider Willem-Jan, een seminar.





Na een mooie zonnige dag werd alles weer binnen een aantal uurtjes weer opgeruimd. Jaron keek nauwlettend mee...
_________________________________________________________________________________



Begin juni deed Marleen mee met een open week van de Bible for Life school, die op Heidebeek draait. In 3 dagen werd het hele boek Romeinen doorgenomen. Heel interessant! En ook leuk om dit samen met een vriendin te doen!
Komende week gaat Stefan de schoolbanken in en wordt het boek Openbaring uitgeplozen.
Deze Bible for Life school duurt nog enkele weken en vanaf september start er weer een nieuwe. 



Leraar Age Romkes aan het woord. 
_________________________________________________________________________________



Het afgelopen jaar hebben er wat wisselingen plaatsgevonden in de teamsamenstelling van Afdeling FinanciĆ«n. Tijd voor wat teambuilding!   
Marleen geniet van werken op deze afdeling. Door deze ondersteunende dienst, is het mogelijk om alle afdelingen van Heidebeek te laten draaien.
_________________________________________________________________________________


 

Een zomerse foto van het leiderschapsteam met aanhang en kinderen. Sinds 1 jaar wordt Heidebeek geleid door Willem-Jan en Stefan, samen met dit mooie team!

Eind juni vliegt Stefan samen met de andere teamleden (Carl, Marjan, Ellen, Jonathan, Tlana en Willem-Jan) naar Malaga. Daar is een zogenaamd Retreat center waar ze als team een Base leadership-team-training zullen krijgen.
_______________________________________________________________________________

We hebben 2 weken vakantie gehad. 6 Nachtjes zijn we naar Duitsland geweest. Onderstaande foto's zijn in Trier genomen.




Ook stond er een Temminck-gezinsweekend gepland. Fijn om een weekend verwend te worden door opa en oma en om te spelen met neef Lucas.


(alleen oma mist op deze foto :-) )

We hebben van onze vakantie genoten en kunnen er weer tegenaan de komende tijd!



Reacties