Grote veranderingen!

Verhuisd:

Voor degenen die onze nieuwsbrief ontvangen is het geen verassing meer.* Er vinden grote veranderingen plaats in ons leven momenteel.

Ten eerste zijn we verhuisd! Na een verbouwde garage en een opgeknapte oude koeienstal, wonen we nu in een echt, typisch Nederlands rijtjeshuis! Doordat de accountant en zijn gezin naar Indonesiƫ zijn verhuisd kunnen wij hun huis huren. We voelen ons de koning te rijk. We hebben genoeg ruimte voor opslag, we kunnen om ons bed heen lopen en Jaron kan lekker spelen in de kamer. Ook is er een speeltuintje dichtbij ons huis en is het dichtbij de peuterspeelzaal en bij het centrum van Epe. We zijn erg blij met dit huis.

Op 16 mei hadden we een afscheidsfeestje voor onze buren. We hebben met z'n allen pannenkoeken gegeten. Jaron zal zeker z'n buurmeisjes missen. Op 1 juni kregen we de sleutel. Het huis was al schitterend schoongemaakt en er hoefde maar weinig aan te gebeuren. We hebben nog wel het een en ander geverfd en ook de vloer moest nog worden opgeknapt. We hebben met het klussen flink wat hulp gekregen van een aantal Heidebekers.
Vrijdag 12 juni vond de verhuizing plaats. We hadden 6 mensen van Heidebeek die ons hielpen en de avond van tevoren hadden we al flink ingepakt. Binnen 3 uur waren we compleet over!

 * Ontvang je onze nieuwsbrief al? Zo niet, stuur even een mailtje naar tfcstefanenmarleen@gmail.com


 Jaron en de buurmeisjes
 Lekker pannenkoeken eten met de buren
De sleuteloverdracht
 verven in het nieuwe huis met collega Wieger Blokland
collega Bernd Jan Gosseling zorgt ervoor dat de vloer weer mooi in de olie staat.
 Jaron helpt ook mee om dozen in te pakken
 De verhuizing ging erg snel.


Basisleider:

Daarnaast is er nog een grote verandering. Stefan wordt basisleider van Heidebeek. Samen met nog een andere jongen (Willem Jan) zal Stefan vanaf 25 juni het stokje van Sijtje Tollenaar overnemen. Dit betekent dat hij ook stopt met het leiden van de Discipelschap Training School (DTS) waar hij 7 jaar lang gewerkt heeft. Aan de ene kant is dat misschien jammer want je hebt minder contact met studenten maar aan de andere kant blijft het onze passie om mensen enthousiast te maken voor zending. En ook met deze nieuwe functie zijn daar meer dan genoeg mogelijkheden voor.
Het basisleiderschap is natuurlijk een heel uitdagende job. Je overziet alle bedieningen van Heidebeek en probeert richting en visie te geven aan het geheel. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van alle activiteiten en mensen op Heidebeek.
Samen met Willem Jan mochten we ook een nieuw leiderschapsteam opzetten. Hiervoor hebben we inmiddels mensen gevraagd en mensen hebben hierin ook toegezegd. We beginnen dus met een heel nieuw team. We hopen dat we Heidebeek nieuw leven mogen inblazen. We zouden het gaaf vinden als veel jonge mensen hier komen, dat we ze mogen trainen als zendeling en dat ze na een tijdje ook weer verder gaan werken als zendeling.

Op 25 juni worden we ingezegend als basisleiders. Dan zal ook meteen het nieuwe leiderschapsteam worden ingezegend. Dit is een speciaal moment op Heidebeek wat kenmerkend zal zijn voor een nieuw seizoen waar we met z'n allen in willen stappen. Foto's hiervan zullen nog volgen.

Willem Jan en Stefan samen met Loren Cunningham (oprichter JmeO) die te gast was bij de Open Dag van Heidebeek.

Jaron en Mattias:

Mattias groeit goed, het is een vrolijk ventje en hij laat al behoorlijk van zich horen. Hij lacht graag en brabbelt er al vrolijk op los. 's Nacht doet hij het prima.
Jaron is apetrots op z'n kleine broer, hij vindt zichzelf al een hele grote broer en hij zorgt goed voor Mattias. Hij is gek op letters en cijfers en praat honderd uit.
 Jaron is trots op z'n 'kleine broer'
Zo slaap ik het liefst




Reacties