De afgelopen 3 maanden...


De maanden vliegen voorbij. Jaron is inmiddels 1 jaar geworden, Stefan is 10 dagen naar Indonesië geweest en in maart zijn we 1 1/2 week in Krabbendijke verbleven om mensen te bezoeken die ons financieel ondersteunen. Hieronder een fotoverslag.

Discipelschap Trainingschool September 2013
In januari is Stefan naar Indonesië geweest om het DTS team daar te bezoeken en een soort tussenevaluatie te doen.

Het team deed het erg goed! Mensen lieten weten dat ze erg geholpen waren bij de gesprek(ken) die ze met Stefan hadden. Daarnaast was het ook erg leuk om een week met elkaar op te trekken tijdens verschillende acties en activiteiten.

Het team in actie. 

Begin maart kwamen alle 3 de teams weer terug en werd de DTS afgesloten. Op een feestelijke avond werden de diploma's uitgereikt. Hieronder Stefan met studente Bregje. 


Toen de studenten weer naar huis waren heeft het stafteam nog een kleine week genomen om de DTS te evalueren en af te sluiten. Er werd gekeken naar hoogte- en dieptepunten, leerpunten en alle mooie dingen die er gebeurd zijn in de DTS. Over het algemeen was het een zeer geslaagde DTS!


We zijn erg trots op onze zoon Jaron. Hij wordt al groot!

Jaron is al een goede huishoudelijke jongen. Een wasje aanzetten 's morgens...
(op verlof in Krabbendijke)

Het oud papier uitsorteren


..de vuilniszak vervangen. (of gewoon al het vuilnis wat bovenop ligt eruit halen :-)

.... en stofzuigen 

Op 8 maart werd Jaron 1 jaar. Hij vond alle cadeautjes en visite erg interessant en had een leuke dag.
Kaarsje uitblazen

De dag erna lekker spelen met z'n nieuwe speelgoed samen met papa

Met mama op de fiets is ook leuk! 

Hemelvaartsdag
Nog even en dan is het weer Hemelvaartsdag. Ook dit jaar organiseert Heidebeek weer een open huis. Elk jaar komen hier zo'n 1000 mensen op af en het is altijd een feestelijke, gezellige en informatieve dag! Kom gezellig langs! We zouden het superleuk vinden om jullie te ontvangen op het terrein van Heidebeek in Heerde. Klik op de volgende link voor meer informatie: http://ywamheidebeek.org/nl/open-huis/ 

Een fijn paasweekend toegewenst!




Reacties