Thuis met z'n 3-en!

Als trotse ouders van Jaron kunnen we 't natuurlijk niet laten om nog wat foto's op deze blog te zetten :-) 

Na in totaal 5 1/2 dag in 't ziekenhuis te zijn verbleven mochten we naar huis. We hadden een super kraamverzorgster! Ze hielp ons goed, maakte het huis elke dag schoon en na ons slaapje in de middag werd er een fruithapje voor ons geserveerd. 
Na 8 dagen was Jaron al op z'n geboortegewicht. Wij zijn inmiddels meer gewend om ouders te zijn en Marleen's kraamtranen zijn een eind opgedroogd :-) We hopen dat het snel mooier weer gaat worden waardoor we meer naar buiten kunnen!

Dag 2 na thuiskomst uit het ziekenhuis

Voordat we vertrokken: Na zo'n 4x naar de auto te zijn gelopen waren alle cadeaus ingeladen. Het geeft natuurlijk heel wat bekijks als je met 2 luiertaarten onder je arm de lift in stapt: Stefan werd dan ook door dees en geen gefeliciteerd. 

Bij thuiskomst was de tuin versierd, bloemen op tafel, voordeur versierd door de buurmeiden, koelkast lag vol, verwarming was aan en 5 minuten later stond de kraamverzorgster voor de deur. We zijn verwend door veel mensen om ons heen!!

Jaron bij ons op de kamer

Samen met trotse papa


Zo slaap ik 't lekkerst :-)

Een Pruim-trekje?! 


Reacties

  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk om zo al mee te genieten en jullie foto's te zien!!! We komen snel langs als hier de drukte voorbij is. We zijn benieuwd naar alle verhalen!

    Dikke knuffel van ons (Erik Jan, Lize, Isa en Anouk!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie pagina!
    Gefeliciteerd met Jaren en
    veel gewenst!

    Judith Stoop

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Fijn om te lezen en zien dat het goed gaat met jullie gezinnetje!! Geniet fijn van en met elkaar!! Groetjes Annette Proper

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten