Stefan terug uit Indonesië: Goede gesprekken, ratten en snorkelen :-)

Zaterdagochtend 26 januari kwamen Stefan en Conny de Wit (collega) terug uit het warme Indonesië. Ze zijn daar 9 dagen (-2 reisdagen) geweest om het outreachteam van de DTS te bezoeken en een soort tussen-evaluatie te doen met het team. En de conclusie… ze doen het geweldig!


  
Een studente schrijft ’t volgende op de teamblog:
Deze week hebben we mogen genieten van hooggeplaatst bezoek, onze pastoral visitors, Stefan Pruim en Conny de Wit, die ons stapels post brachten. Als een frisse wind waaiden zij over de basis, complimenten en goede adviezen rondstrooiend. Het is dan ook niet verwonderlijk dat enkele van ons knopen hebben doorgehakt over hun toekomst na de DTS en nu volmondig kunnen zeggen, “Ja er is leven na de DTS”.
Stefan en Conny hadden 2 gesprekken met de leiders van het team en een gesprek met elke student. Op de foto: een gesprekje met studente Elise.
Stefan’s slaapkamer. ’s Nachts “genoot” hij van het geluid van rondrennende ratten die de laatste stukjes kip uit de prullenbak verwijderden
Het toilet en dat tevens fungeert als douche
Tussen alle serieuze gesprekken door was er ook tijd voor een ontspannend uitje; Snorkelen. Een studente beschrijft ’t avontuur als volgt:Het water was zo helder als een glas spa blauw, de vissen verschilden net zo veel van elkaar als mensen in een kerk en de sfeer onder water was zo sereen dat ik het niet met iets kan vergelijken. Toen we op de terugweg ook nog dolfijnen zagen was de dag compleet!

Stefan klaar voor een duik



Het bewijs: dofijnen!
De week werd afgesloten met een teammeeting: Stefan en Conny deelden hun bevindingen met het team en bemoedigde het team. 


Het uitzicht vanaf het balkon

Ondertussen bemande Marleen "het fort" in Epe. Familie, vrienden, Heidebekers en buren verzachtten het gemis van Stefan door goed voor Marleen te zorgen:-) Telefoontjes, bloemen en mensen die even een bakkie kwamen doen, deden Marleen goed. Bedankt!

Een tekening van ons buurmeisje: Voor Marleen van Lisette. Omdat je een baby krijgt en omdat je "alleen" bent :-)
Links: een bloemetje van de buurvrouw. Rechts: 34 weken zwanger!

Reacties