Fotoimpressie laatste weken DTS

Inmiddels zijn de 3 DTS outreachteams op zendingsreis en zijn wij achtergebleven…. Het is wél een beetje stil zo zonder alle studenten en werkzaamheden. Maar we genieten ook van een aantal vakantiedagen! Die vakantie begon iéts minder goed omdat we allebei ziek zijn geweest. Maar ondertussen zijn we bijna weer helemaal “de oude” en konden we kerst samen met familie vieren.

Hieronder een aantal indrukken van de laatste dagen/weken van de lesfase van de september DTS.

Op 20 november was de Open dag van de DTS. 60 Mensen meldden zich hiervoor aan. Een aantal mensen hebben n.a.v. deze dag zich aangemeld voor één van de komende DTSsen.

Marleen was 1 van de 2 staf die deze dag organiseerde. 

Na de les over "Welke invloed heeft de bijbel op ons leven, vandaag de dag?" werd er een informatieronde gehouden over DTS door Stefan en Arlen

De een-na-laatste lesweek werd, gedeeltelijk, besteed aan teambuilding. 2 1/2 dag waren de studenten en staf te vinden in het bos, op de klimwand, op de heide of rond het kampvuur. D.m.v. opdrachten werden de 3 verschillende teams "opgebouwd". 

Even de billen worden tijdens deze koude dagen! :-)

Met sinterklaasavond kwam de Sint ook op bezoek

De Funnight was een succes!

Ook het stafteam gaf z'n bijdrage


Na lessen over zending en de laatste voorbereidingen was iedereen er klaar voor.

Ook bij het uitzwaaien van de teams werden er heel wat traantjes weggepinkt. Na 3 maanden intensief met elkaar op getrokken te zijn was het afscheid moeilijk.

Nu de teams op reis zijn horen we goede verhalen over de dingen die ze doen ter plekke. Het Indonesië team zijn meerdere malen de sloppenwijken ingetrokken, het Brazillëteam heeft onder daklozen gewerkt en het Oost-Europa team is regelmatig op straat te vinden om contact met mensen te leggen en te vertellen dat er hoop is! 

Stefan is de contactpersoon voor noodgevallen. We hopen dat hij het rustig heeft de komende tijd! :-)

Eerste kerstdag met familie Temminck in Amsterdam

Na de vakantie zal Stefan bezig gaan met de evaluatieweek (als de studenten terugkomen) en zelf zal hij ook nog een week naar Indonesië gaan om het team daar te bezoeken en een tussenevaluatie met hen te hebben.
Marleen zal nog een paar weken werkzaam zijn bij de afdeling financiën voordat haar zwangerschapsverlof begint. 

We wensen u/jou een mooi 2013 toe!

Reacties