Een knallend nieuw jaar gewenst!

De oliebollen zijn op, het restje carbid is weer opgeborgen en de kerstboom is verdwenen in de GFT-bak.... Het is 2012! We wensen jullie allemaal een goed en rijk nieuw jaar toe!
Op Heidebeek hebben we het jaar knallend afgesloten op initiatief van o.a. Stefan. Een kleine indruk hiervan kan je hier vinden.

In de eerste maand van dit nieuwe jaar zijn we bezig met de voorbereidingen voor onze reis naar India. We krijgen er steeds meer zin in! De visa hebben we binnen en ook de malariatabletten hebben we vandaag gekocht.


Op de kaart staat aangegeven waar onze reis naartoe gaat:
1. Delhi: We werken met een team mee dat veel in de sloppenwijken van Delhi werkt.
2. Guwahati: Per trein reizen we naar deze plaats. Hier woont ook onze (schoon)zus en zwager + neefje. Ook hier zullen we meedraaien in activiteiten binnen een sloppenwijk, misschien dorpjes bezoeken in het Nagaland-gebied.
3: Siliguri: Op de basis van Jeugd met een Opdracht daar zullen we gedeeltelijk met de DTS meedoen en ook onderzoeken welke andere bedieningen ze op deze basis nog meer hebben + daarin meedraaien.
4: Darjeeling: Een aantal staf van deze basis bereid zich voor op een nieuwe DTS. Wij mogen een week in de ochtenden staftraining geven.
5. Per bus reizen we naar Nepal. We weten nog niet naar welke basis we hier gaan...

To be continued....
Onze (schoon)zus en zwager met hun zoontje Temsu. We zien er naar uit om hen weer (en Temsu voor de eerste keer!) te ontmoeten.


Reacties