Koningsdag, Joel Voordewind en FEEST!


De gemeenteraadsverkiezingen komen er aan! En sinds vorig jaar is Stefan betrokken bij de  plaatselijke politiek. Op 21 maart kan er in gemeente Epe op hem gestemd worden. Als onderdeel van de verkiezingscommissie had hij ook geregeld dat Joël Voordewind naar Heerde kwam waarbij o.a. een bezoek aan Heidebeek bracht. "Aangezien Joel zelf met zijn geizn een mini-DTS bij JmeO Heidebeek heeft gevolgd, bracht zijn bezoek goede herinneringen bij hem op. Hij was dan ook enthousiast om te zien hoe het werk bij JmeO zich heeft voortgezet. " ... luidde het krantenartikel dat later in de plaatselijke krant stond.






Joël aan het woord...











Stefan leidde de middag. De combinatie Heidebekers en een aantal kandidaat raadsleden van CU/SGP Epe en Heerde maakte het tot een geslaagde middag!




 

Verjaardag Jaron


foto van Marleen Pruim-Temminck.foto van Marleen Pruim-Temminck.







Op 8 maart werd Jaron 5 jaar! 










Brocante- en rommelmarkt in Gawege (Zeeland)


Mocht je in de buurt zijn om Koningsdag: Welkom!!
Een bericht vanuit de organisatie:

Op vrijdag 27 april wordt er in de loods van Gawege 12 te Waarde een brocante- en rommelmarkt gehouden. Elk jaar weer heel veel mooie, leuke en bijzondere spullen en veel gezelligheid. Met een ontmoetingsplek voor een praatje met koffie/thee, taart, hamburgers en nog veel meer. De opbrengst is altijd voor een goed doel. Dit jaar is het voor de zendingsorganisatie Jeugd met een Opdracht, waar Stefan Pruim en Marleen Pruim-Temminck werken. Zij geven leiding aan de jongeren die zich in willen zetten voor de medemensen en God bekend willen maken in de hele wereld. Op Koningsdag zijn zij er ook. Kom kennismaken, snuffel rond, sla uw slag, drink een bakje, eet iets lekkers. Tot dan!


Hemelvaartsdag


Op Hemelvaartsdag houdt Jeugd met een Opdracht Heidebeek haar jaarlijks Open Huis. Deze dag staat volop in het teken van zending. Kom en ervaar wat zending is en hoe jij betekenisvol kan zijn in Gods grote plan voor deze wereld.
Tijdens het Open Huis zullen er vele mogelijkheden zijn om verhaal te horen van het zendingsveld. Daarnaast is er aanbidding en zijn er proeflessen van onze verschillende scholen en bedieningen zoals de: DTS, Bible for Life, School van Voorbede, The God Story, LUZ en meer… Ook is er een speciaal programma voor de kinderen.
Een ander onderdeel van ons Open Huis is ons jongeren evenement Hemelstijl. Dit is voor jongeren tussen de 15-25 jaar oud. Voor meer informatie ga naar www.hemelstijl.nu
Kom dus naar Hemelvaartsdag en laat je inspireren en wordt betrokken bij zending wereldwijd.
Het programma is van 10.00 uur tot 16.00 uur.

Tot dan!


Reacties